Viering Día del Orgullo Gay in Nerja

NERJA – In Nerja wordt vrijdag 28 juni de Día del Orgullo Gay LGTBI (‘Lesbianas, gays, transexuales, bisexuales e intersexuales’) gevierd met een reeks aan activiteiten, waarbij gelijke rechten voor homoseksuelen voorop staan.

Dit gebeurt onder meer met het plaatsen van vlaggen op en rond het Balcón de Europa en enkele manifestaties her en der door de stad, onder meer met theatervoorstellingen in het Centro Cultural Villa de Nerja. De gebeurtenissen zullen eindigen met de vertoning van de film ‘The Danish Girl’, om 22.00 uur in het Cultureel Centrum Villa aan de Calle Grannada 45 in het centrum van Nerja. De toegang is gratis.

Nerja Dia Orgullo Gay 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s