Atleten atletiekclub Nerja in Spaanse interlandselectie

NERJA – Vier leden van de atletiekclub Cueva de Nerja-UMA zijn door de Spaanse atletiekbond geselecteerd voor de interland van aanstaand weekeinde tussen Spanje en Portugal. De atleten uit Nerja dwongen hun selectie af tijdens de onlangs gehouden nationale Spaanse kampioenschappen voor junioren.

De vier, die allen debuteren voor hun land tijdens een interlandwedstrijd, zijn hardloopster Cristina Rodríguez (3.000 meter), Una Stancey (hoogspringen), Naomey Ezenwa (discuswerpen) en Ismael Torrecilla (kogelslingeren). De interland wordt afgewerkt in  Madrid.

Nerja Atletismo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s