Zon neemt regie in handen rond Nerja

NERJA – Met de maand juli voor de deur heeft de zomer definitief zijn intrek genomen aan de Costa del Sol rond Nerja. Waar momenteel enkele hardnekkige wolkendekken bij tijd en wijle de plannen van de vele zonaanbidders nog dwarsbomen, krijgt diezelfde zon de komende week vrij spel.

Ook gaat de wind verder liggen, waardoor er de komende week gemiddelde dagtemperaturen van circa 30 graden Celsius worden verwacht in en rond Nerja. Dit voorziet de meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar meest recente voorspellingen.

Weer20190626

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s