Film The First Reformed te zien in CCN

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 23 juni in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The First Reformed’ van de regisseur Paul Schrader vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2017 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en voorzien van Spaanse ondertiteling.

Het verhaal draait om een dominee in New York, die ontdekt dat zijn kerk schijnbaar betrokken is bij een reeks aan verdachte zaken. Hoofdrollen zijn er voor Ethan Hawke, Amanda Seyfried en Philip Ettinger. De vertoning begint om 17.00 uur en duurt een uur en drie kwartier, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film First Reformed

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s