Galas ´Fin de Curso´ in Centro Cultural Nerja

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja zijn deze week de jaarlijkse ‘Galas Fin de Curso’ te zien. Het betreft uitvoeringen van leerlingen aan de Escuela Municipal de Música y Danza. De reeks begint dinsdagavond 18 juni met de muziekstudenten, die dan hun vorderingen tonen aan het opgekomen publiek (aanvang 19.00 uur).

Op woensdag 19 juni is de beurt aan de studenten aan de dansafdeling van de gemeentelijke school, met shows om respectievelijk 19.00 uur en 20.00 uur beginnen. Toegangskaarten kosten één euro per stuk. Deze zijn via internet te reserveren met de link https://entradas.mientrada.net .

Nerja CCN Galas Fin 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s