Málaga CF strijdt voor laatste kans op promotie

MALAGA – Voetbalclub Málaga CF staat zaterdagavond 15 juni voor de moeilijke taak om tegen Deportivo La Coruña een 4-2 nederlaag uit de heenwedstrijd weg te werken en daarmee alsnog een plek in de finales van de Spaanse play-offs af te dwingen. Afgelopen woensdag verspeelde de blauw/witte-formatie een 1-2 voorsprong in de tweede helft, waardoor de kans op snelle terugkeer – na de degradatie vorig jaar – naar de Primera División klein is geworden.

De wedstrijd wordt vanaf 21.00 uur afgewerkt in het stadion La Rosaleda van Málaga en is in Nerja live te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar  El Fuego, aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Playa Burriana. Mocht Málaga er in slagen om de nederlaag uit het eerste duel weg te poetsen, dan staan op donderdag 20 en zaterdag 23 juni de finaleduels te wachten tegen de winnaar uit de andere halve finale tussen Albacete en Real Mallorca.

Nerja Fuego 20161030 klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s