Blunder doelman Munir doet licht uit voor Málaga CF

MALAGA – Niet Málaga CF maar Deportivo La Coruña speelt volgende week de finaleduels van de playoffs met als inzet promotie naar de Primera División. De blauw-witte brigade verloor zaterdagavond in het eigen stadion La Rosaleda van Deportivo met 0-1, nadat de wedstrijd in La Coruña al met 4-2 verloren was gegaan.

Overtuigend was het allemaal niet wat Málaga CF deed tegen Deportivo La Coruña zaterdagavond in de halve finale van de Spaanse playoffs. Toch brandde er nog altijd een waakvlammetje in de tweede helft, die bij de fans de hoop deed leven dat Málaga nog altijd de 4-2 nederlaag uit het eerste onderlinge duel kon rechtzetten.

Juist toen Málaga aanzette voor een heus slotoffensief én de jacht op twee late treffers, blies de eigen doelman Munir dat waakvlammetje definitief uit. De Marokkaanse keeper (die in de eerste onderlinge wedstrijd ook niet vrijuit ging bij de laatste treffer van Deportivo, red.) sloeg de bal, acht minuten voor tijd, uit een afstandsschot van Alejandro Bergantiños op klunzige en kolderieke wijze in het eigen doel: 0-1.

Het betekende het einde van de Málaga-droom om na één jaar afwezigheid terug te keren op het hoogste Spaanse voetbalniveau.

Malaga fans vreugde verdriet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s