Voetbalduel Nederlandse veteranenteams op sportpark Verano Azul in Nerja

NERJA – Een veteranenteam van één van de oudste voetbalclubs uit Nederland, het Enschedese EFC PW 1885, speelt vanavond (donderdagavond 14 juni, red.) een oefenwedstrijd tegen een gelegenheids-veteranenteam van de Spaans/Nederlandse bar El Fuego uit Nerja. Het duel wordt gespeeld op het sportpark Verano Azul en begint rond de klok van 20.15 uur.

De wedstrijd duurt 2×35 minuten, de teams bestaan uit zeven spelers. EFC (volledige naam Enschedese Football Club Prinses Wilhelmina) bivakkeert momenteel in Málaga voor een korte trainingsstage. De eerste elftal van de club komt uit in de vierde klasse, de club werd tussen 1899 en 1907 vijf keer kampioen van Oost-Nederland.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s