Málaga CF ten onder bij Deportivo

LA CORUNA – In de playoffs van de Spaanse voetbalcompetitie (met als inzet één plaats in de Primera División voor het volgende seizoen) heeft Málaga CF zichzelf woensdagavond een slechte dienst bewezen. In de uitwedstrijd tegen Deportivo La Coruña verspeelde de ploeg in de tweede helft een 1-2 voorsprong en liep daarbij tegen drie tegendoelpunten op rij aan met een 4-2 nederlaag als gevolg.

Met nog een thuiswedstrijd voor de boeg leek Málaga tijdens de rust op rozen te zitten, nadat Hernandez (achttiende minuut) en Ontiveros (acht minuten voor rust) in de eerste helft treffers lieten optekenen. Deportivo had halverwege het eerste bedrijf een strafschop (binnen geschoten door Carlos Fernandez) nodig om wat terug te doen. Na rust liet Málaga zich echter volledig ringeloren door de lepe thuisploeg. Pedro (56ste minuut), nogmaals Fernandez (63ste minuut) en Borja (twaalf minuten voor tijd) bogen met hun doelpunten de stand om naar 4-2.

Málaga staat nu voor de moeilijke opdracht om zaterdag 15 juni (aanvang 21.00 uur) in het eigen stadion La Rosaleda het tij alsnog te doen keren.

Depo Malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s