Film Disobedience te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 12 juni in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Disobedience’ van de regisseur Sebastián Lelio vertoond. Deze Brits-Amerikaans-Ierse film uit 2017 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van de Britse auteur Naomi Alderman uit 2006 en duurt bijna twee uur. Hoofdrollen zijn er voor Rachel Weisz, Rachel McAdams en Alessandro Nivola, de vertoning begint om 19.00 uur en de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Disobedience

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s