Málaga CF wint ook laatste competitieduel

MALAGA – In het voetbalstadion La Rosaleda van Málaga heeft voetbalclub Málaga ook de laatste competitiewedstrijd van het seizoen gewonnen. Tegen Elche werd zaterdagavond een relatief simpele 3-0 zege geboekt, waarmee het vorig jaar uit de Primera División gedegradeerde Málaga precies de helft (21) van het aantal competitieduels in de Segunda División winnend heeft afgesloten. Op de ranglijst eindigde de Andalusische club als derde, achter kampioen Osasuna en het eveneens rechtstreeks gepromoveerde Granada CF.

Voor de blauw-witte formatie resteren nu de play-offs deze maand, met een terugkeer naar het hoogste Spaanse niveau als inzet. Málaga speelt op woensdag 12 juni eerst een uitwedstrijd tegen het als zesde geëindigde Deportivo La Coruña, de return is zaterdag 15 juni (21.00 uur) in Málaga. Bij eventuele winst volgen dan op donderdag 20 en zondag 23 juni twee duels met de winnaar van de andere play-off wedstrijden tussen Albacete en Real Mallorca.

MalakaVak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s