Straatspeeldag ‘Juega en la Calle’ in Nerja

NERJA – Op initiatief van de gemeente en de Asociación de Vecinos Las Protegidas (AVP) wordt vrijdag 7 juni in Nerja de laatste uit een serie van drie ‘straatspeeldagen’ gehouden. Bij deze activiteit, onder de naam Juega en la Calle, staan ouderwetse en traditionele straatspellen centraal.

De straatspeeldagen worden gehouden op het Plaza de Andalucía op elke tweede vrijdag van de maanden april, mei en juni. Deelname aan deze gezinsactiviteit, die dit keer van 18.00 tot 20.00 uur duurt, is gratis.

Nerja Juega en la calle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s