Dansshow Caperucita Today in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja is donderdagavond 7 juni een spectaculaire dansshow te aanschouwen. Dit dansspektakel, onder de naam ‘Caperucita Today’, wordt opgevoerd door de Compañia de Danza Fernando Hurtado en begint om 20.00 uur.

De show duurt ongeveer twee uur, toegangskaarten kosten 5 euro per stuk en zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het Centro Cultural aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja. Ook zijn deze te reserveren via internet : https://entradas.mientrada.net .

Nerja CCN Caperucita

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s