Film Annihilation te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 5 juni in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Annihilation’ van de regisseur Alex Garland vertoond. Deze Brits-Amerikaanse sciencefiction-horrorfilm uit 2018 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van de auteur Jeff VanderMeer en duurt bijna twee uur. Het verhaal gaat over een groep van vijf vrouwen die op expeditie zijn gestuurd in een gebied waar normale natuurwetten niet meer gelden en dat zich steeds verder lijkt uit te breiden.

Hoofdrollen zijn er voor Natalie Portman, Jennifer Jason Leigh, Gina Rodriguez, Tuva Novotny en Tessa Thompson. De vertoning begint om 19.00 uur en de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Anhiliation

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s