Jubileumuitgave wielrenwedstrijd Almuñécar Cota 1200

ALMUNECAR – Rond de kustplaats Almuñécar wordt op zondag 9 juni de voorlaatste wielerkoers uit de serie Circuito Provincial Granada Carretera 2019 verreden. Deze 30ste uitgave van de Grote Prijs Almuñécar Cota 1200 wordt afgewerkt in liefst zestien categorieën.

Naast een koers voor elite-renners en rensters wordt er gestreden door junioren, kadetten en veteranen in verschillende leeftijdsklassen. De voorgaande editie van deze wedstrijd, georganiseerd door de Federación Andaluza de Ciclismo, trok vorig jaar meer dan 1.200 deelnemers. Het eerste startsein wordt gegeven om 10.30 uur. Inschrijven kan tot juni via de website  http://andaluciaciclismo.com

Almunecar wielerwedstrijden Cota 1200 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s