Finale Champions League in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Voetballiefhebbers komen dit weekeinde weer volop aan hun trekken bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burriana in Nerja. Daar wordt zaterdagavond 1 juni de finale in de Champions League tussen de beide Engelse clubs Liverpool en Tottenham Hotspur vanaf 21.00 uur live uitgezonden op grote tv-schermen.

Op zondagavond 2 juni is er de voorlaatste competitiewedstrijd van dit seizoen te zien van het Andalusische Málaga CF, de huidige nummer vier van de Segunda División die dan om 20.00 uur aantreedt voor een uitwedstrijd tegen de nummer drie Albacete.

Nerja Fuego

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s