Strandactiviteiten voor ouderen in Nerja

NERJA – Voor het vierde achtereenvolgende jaar lanceert de gemeente Nerja deze zomer het programma ‘Activate’, waarbij 60-plussers mee kunnen doen aan een reeks sportieve activiteiten. Deze worden afgewerkt tussen maandag 1 juli en vrijdag 30 augustus, telkens tussen 08.30-09.30 uur op het strand van Playa Burriana (naast de merendero Ayo).

Het programma is opgezet voor oudere inwoners (minimale leeftijd zestig jaar) van Nerja, die minimaal vier jaar als inwoner van de gemeente zijn ingeschreven. Registratie kan tussen maandag 3 en vrijdag 14 juni bij het Oficina de Información y Atención a las Personas Mayores, gevestigd op de begane grond van het gemeentehuis van Nerja (in het verlengde van het Balcón de Europa).

Nerja Strandspelen voor ouderen 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s