Laatste week multimedia-expositie ‘Van Gogh Alive’ in Málaga

MALAGA – De spraakmakende multimedia-expositie ‘Van Gogh Alive’ is tot en met 9 juni te bezoeken in de haven van Málaga. Málaga is daarmee de vierde stad in Spanje (na Sevilla, Alicante en Madrid) waar deze vernieuwende expositie het publiek een inkijk geeft in het leven en het werk van de Nederlandse schilder.

De expositie is totaal vernieuwend, waarbij gebruikt wordt gemaakt van nieuwe technologie om het werk én leven van Van Gogh in meer dan drieduizend afbeeldingen tot te bezoekers te brengen. Tickets zijn vooraf te reserveren via de website https://tickets.janto.es/vangogh/ . De prijzen bedragen twaalf euro voor volwassenen, terwijl kinderen tot vijftien jaar slechts negen euro hoeven neer te tellen voor een entreebewijs.

De expositie is dagelijks geopend van 10.00 tot 21.00 uur (op vrijdagen, zaterdagen en feestdagen tot 22.00 uur).

Malaga Van Gogh expo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s