Voetbalontknopingen Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De ontknopingen in de Nederlandse voetbalcompetitie zijn de komende dagen in Nerja te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). Zowel de playoffs voor een Europees ticket als de strijd om promotie/lijfsbehoud naar de Eredivisie zijn daar rechtstreeks te volgen op één van de grote tv-schermen.

Vrijdagavond 24 mei spelen FC Utrecht en Vitesse hun eerste onderlinge duel in Utrecht (aanvang 20.45 uur). De return in Arnhem staat op dinsdagavond 28 mei op de rol om dezelfde tijd. Inzet is een ticket voor de UEFA Europa League in het seizoen 2019/2020.

Voor een plek in de eredivisie staan de duels RKC Waalwijk-Go Ahead Eagles Deventer  en Sparta Rotterdam-De Graafschap Doetinchem op het programma. De heenwedstrijden worden op zaterdag 25 mei afgewerkt, de returns volgen op dinsdag 28 mei (op beide dagen om 18.30 uur en 20.45 uur).

Nerja Fuego

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s