Werkzaamheden aan waterleidingen in Nerja

NERJA – Als gevolg van onderhoudswerkzaamheden aan het waterleidingnetwerk zal een deel van Nerja van woensdag 22 mei tussen 08.00 uur en 15.00 uur te maken krijgen met onderbrekingen van de levering van water.

Dit meldt het verantwoordelijke waterbedrijf Aguas de Narixa. De onderbrekingen zijn voorzien bij huishoudens aan de Calle Balcón de Punta Lara, Urbanización Ladera del Mar en de Urbanización Punta Lara.

Voor verdere vragen heeft Aguas de Narixa het telefoonnummer (+34) 900 813 810 open gesteld. Het wordt aanbevolen om na de onderhoudsperiode de kranen even open te zetten om de leidingen door te spoelen.

Nerja Aguas Narixa 201905

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s