Film Truth in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 19 mei in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Truth’ van de regisseur James Vanderbilt  vertoond. De Amerikaans/Australische productie uit 2015 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en voorzien van Spaanse ondertiteling.

Hoofdrollen zijn er voor Cate Blanchett, Robert Redford, Topher Grace, Elisabeth Moss en Dennis Quaid. De vertoning begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie). De film duurt twee uur.

Nerja CCN Film Truth

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s