Derde uitgave van survivalrun CrossNosa rond Frigiliana

FRIGILIANA – Rond Frigiliana wordt zondag 2 juni voor het derde jaar op rij een spectaculaire survivalrun afgewerkt. Deze ‘Crossnosa’ voert de deelnemende teams (bestaande uit drie personen) over een gevarieerd parcours door de fraaie natuur rond het bergdorp én de plaats zelf, waarbij ze een fors aantal  hindernissen krijgen te verwerken.

Het eerste team vertrekt ’s ochtends om 09.00 uur vanaf het Polideportivo La Horca, het laatste team start om circa 12.00 uur. Onderweg wacht de deelnemers tal van uitdagingen, die variëren van hindernisbanen, zwemopdrachten, stormbanen, hardlopen met bepakking (40 kilo voor mannen, 20 kilo voor vrouwen), het maken van push-ups en veel meer. Bij elke opdracht houdt een jury een oogje in het zeil.

Er kan per team worden gekozen tussen twee afstanden: zes kilometer met daarbij elf hindernissen óf elf kilometer met daarin zestien opdrachten/hindernissen. Info over de inschrijvingsprocedure is telefonisch op te vragen via het nummer 680 363 151 of via email: crossnosa@gmail.com .

Frigiliana CrossNosa 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s