Temperaturen rond Nerja lopen iets terug in weekeinde

NERJA – Nadat zowel donderdag als vrijdag de temperaturen rond Nerja en in de Axarquia-regio nog tegen een maximum van dertig graden Celsius aanhikken, lopen deze komend weekeinde iets terug. Dit voorziet het meteorologisch instituut Aemet (Agencia Estatal de Meteorlogía) in haar recentste weersvoorpellingen voor de regio rond Nerja.

Een relatief koude wind, die in de nacht van donderdag op vrijdag de kop opsteekt en gedurende het weekeinde aanhoudt volgens Aemet, is daarbij de voornaamste boosdoener. Het kwik zakt daarbij tot gemiddelde waarden van iets boven de twintig graden. De zon houdt de komende dagen de overhand, wel is er regelmatig sprake van (sluier)bewolking.

Weer20190516

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s