Atletiekclub Nerja timmert nationaal aan de weg

MADRID/VALENCIA – Bij de eerste serie wedstrijden voor de Spaanse atletiekcompetitie Divisón de Honor (een soort eredivisie op atletiekgebied in Spanje, red.) heeft de lokale atletiekclub Nerja de Atletismo Cueva de Nerja-UMA zowel bij de mannen als de vrouwen een derde plaats behaald. De wedstrijden werden afgewerkt in respectievelijk Madrid (mannen) en Valencia (vrouwen).

Bij de mannen was de afvaardiging van Playas de Castellón heer en meester en trok met 254 punten de winst naar zich toe. De atleten uit Nerja behaalden 157 punten, twaalf minder dan Maratón de Madrid en derhalve goed voor een derde plaats.

Dit resultaat werd in Valencia geëvenaard door de vrouwelijke atleten uit Nerja. De winst ging daar naar de thuisclub Valencia Sports (246 punten), zilver was er voor A.A. Cataluña (174 punten). De vrouwen uit Nerja troefden met 147 punten Atlética de Elche (120 punten) af in de strijd om het brons.

Atletismo Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s