Live-muziek bij El Molino in binnenstad Nerja

NERJA – Bij bar El Molino in de binnenstad van Nerja is op zowel vrijdagavond 10 mei als zaterdagavond 11 mei live muziek te beluisteren. De optredens worden verzorgd door respectievelijk Cynthia Martin Cortés en de zanger/gitarist ‘Sevilita’, op beide dagen beginnen de optredens om 21.30 uur.

Bar El Molino, één van de oudste bars van Nerja en bekend vanwege de centrale rol in de vermaarde tv-serie ‘Verano Azul’,  is te vinden aan de Calle San José die de twee belangrijkste winkelstraten van Nerja  (Calle Pintada en Calle Cristo) met elkaar verbindt.

Nerja Molino 20190510

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s