Jazzoptreden The Three Blue Sounds bij hotel Plaza Cavana

NERJA – In het Hotel Plaza Cavana in Nerja staat op zaterdag 11 mei een jazzavond op het programma. Centraal daarin staat een optreden The Three Blue Sounds, gevormd door Eva Jiménez (zang),  Markus Schneider (bas) en Eneko Alberdi (gitaar).

De avond aan de Calle Granada 3 begint om 21.00 uur en duurt tot circa 23.00 uur, de toegangsprijzen bedragen tussen de 18 en 12 euro per persoon, afhankelijk van de gekozen plaats. De stichting Ventana Abierta is een organisatie die zich in de provincie Málaga bezig houdt met het stimuleren van allerlei vormen van culturele evenementen.

Voor meer informatie én reserveringen :  www.ventana-abierta.es .

Nerja Hotel Plaza Cavana JazzClub

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s