Málaga CF niet langs Cádiz

CADIZ – In de Spaanse Segunda División is Málaga CF er maandagavond, ondanks een vroege voorsprong, niet in geslaagd om drie punten over te houden aan de uitwedstrijd tegen de andere subtopper Cádiz. Het duel eindigde in 1-1 waardoor Málaga met nog vijf competitieronden voor de boeg op een zevende plaats bivakkeert op de ranglijst.

Málaga toonde zich veruit de sterkste ploeg in dit onderlinge duel en kwam al na zeven minuten spelen op een 0-1 voorsprong door een treffer van de Fransman Alfred N’Diaye. Cádiz kwam halverwege de eerste helft op gelijke hoogte via Ager Aketxe. Ondanks fel aandringen van Málaga werd er daarna niet meer gescoord en bleef de 1-1 stand gehandhaafd.

Malaga fans vreugde verdriet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s