Film The Guernsey Literary te zien in CCN

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 5 mei in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The Guernsey  Literary and Potato Peel Pie Society’ van de regisseur Mike Newell  vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2018 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en voorzien van Spaanse ondertiteling

De romantische en historische dramafilm gaat over de journaliste Juliet Ashton, die vlak na het einde van de Tweede Wereldoorlog afreist naar het Britse eiland Guernsey om meer te weten te komen over een vreemd literair genootschap dat daar tijdens de oorlog is ontstaan. Hoofdrollen zijn er voor Lily James en Michiel Huisman. De vertoning begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Guernsey Literary

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s