Latijnse jazz in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural van Nerja aan de Calle Granada 45 staat vrijdag 3 mei een avond vol Latijnse jazzmuziek op het programma. De uitvoerende artiesten zijn de Cubaanse pianist Daniel Amat en de uit Málaga afkomstige bassist Francis Posé. Het duo wordt daarin bijgestaan door de Argentijnse drummer Andrés Litwin.

Het optreden begint om 21.00 uur en duurt circa een uur, toegangskaarten kosten tien euro per stuk en zij verkrijgbaar aan de kassa’s van het theater. Ook kunnen deze in de voorverkoop worden gereserveerd via internet: https://entradas.mientrada.net .

Nerja CCN Hermano

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s