Voetbaltoernooi Memorial Pepe Luis Bobadilla

NERJA – Het voetbalstadion Pepe Luis Bobadilla (achter het medisch centrum aan de N-340 in Nerja) is op woensdag 1 mei het toneel van voetbalwedstrijden om de eerste de Memorial Pepe Luis Bobadilla, een voetbaltoernooi voor junioren en pupillen.

Het toernooi is georganiseerd door de gemeente Nerja in samenwerking met de voetbalschool van CD Nerja en de Federación de Andaluza de Futbol. Aan het toernooi, dat om 10.00 uur ’s morgens begint, wordt deelgenomen door tal van regionale voetbalclubs. Ook Málaga CF vaardigt daarbij jeugdteams af.

Nerja Bobadilla voetbal 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s