Eredivisievoetbal te zien bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – De voetbalwedstrijden uit 32ste, doordeweekse, speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Koploper Ajax speelt dinsdagavond 23 april om 20.45 uur in Amsterdam een thuiswedstrijd tegen subtopper Vitesse. Achtervolger PSV komt donderdagavond 25 april om 20.45 uur in Tilburg in actie voor een uitwedstrijd tegen Willem II en heeft daarbij dan het voordeel dat de naaste concurrent Ajax twee dagen eerder al heeft gespeeld en die uitslag dus bekend is.

De nummer drie in de stand, Feyenoord, speelt woensdagavond 24 april in Breda (20.45 uur) tegen hekkensluiter NAC.

Nerja Fuego 20161030 klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s