Portugees koor Ossónoba naar Nerja

NERJA – In het kader van het internationale uitwisselingsprogramma ‘Intercambio Coral Ibérico’ treedt vrijdagavond 26 april het uit Faro (Portugal) afkomstige koor Ossónoba op in het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 in het centrum van de stad. Het Portugese koor wordt daarbij bijgestaan door het koor Alminares uit Nerja.

Dit koor viert deze dagen het 35-jarig bestaan en staat al sinds op oprichting onder leiding van dirigent José-Eugenio Vicente Téllez. Het miniconcert begint om 21.00 uur en duurt circa een uur, de toegangsprijs bedraagt 10 euro per persoon. Kaarten kunnen worden gekocht aan de kassa’s van het theater of worden gereserveerd in de voorverkoop via de link https://entradas.mientrada.net/janto .

Nerja CCN Koor Ossonoba

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s