Benauwde zege voor Granada CF

GRANADA – Voetbalclub Granada CF is na een zwaarbevochten zege in de uitwedstrijd tegen CD Lugo (1-2) nog steeds in de race voor de titel in de Segunda División én promotie naar het hoogste Spaanse voetbalniveau, de Primera División. Granada staat daarin nu tweede op drie punten van koploper Osasuna, dat maandag nog een uitwedstrijd af moet werken bij Elche.

Granada beleefde zaterdagmiddag een benauwd laatste kwartier van de wedstrijd, dat ingegaan werd met een 0-2 voorsprong door eerdere doelpunten van Vadillo (vlak  voor rust) en Ramos  (strafschop halverwege de tweede helft). Een kwartier voor tijd bracht Herrera de spanning terug met een treffer voor Lugo (1-2), waarna het in de slotfase nog spannend werd. Granada hield echter stand en wist de drie punten veilig te stellen.

Granada Stadion2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s