Shuttle-bus tussen Nerja en Cómpeta voor ArtWalk

COMPETA/NERJA – De organisatie van de elfde editie van de jaarlijkse ‘ArtWalk’ in het bergdorp Cómpeta zet dit jaar voor de eerste keer shutllebussen in om potentiële bezoekers tussen Nerja/Torrox en Cómpeta te vervoeren. De prijzen van een plek in één van deze shuttles bedragen respectievelijk 4 euro (vanaf Torrox) en 5 euro (vanuit Nerja) per persoon.

De shuttlebussen gaan náár Cómpeta tussen 10.00 en 12.00 uur, de terugrit is dan tussen 18.00 en 20.00 uur. De ArtWalk in Cómpeta is een jaarlijks terugkerend evenement, dat dit jaar van 20 tot en met 24 april op de agenda staat. Voor meer info: https://www.artcompeta.com/shuttle-bus .

Competa ArtWalk 2019 bus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s