Duur verlies Granada CF; Málaga opnieuw onderuit

GRANADA/MALAGA – De voetbalclubs Granada CF en Málaga CF beleefden beiden een slechte speeldag in de Spaanse Segunda División. Nadat Granada vrijdagavond al met 1-0 onderuit ging bij Sporting Gijón en daarmee een kruis kan maken over de kampioensaspiraties, ging Málaga zaterdagmiddag in het eigen stadion La Roseleda  met 1-2 onderuit tegen laagvlieger Extremadura UD.

In de wedstrijd tussen Sporting Gijón en Granada viel het enige en beslissende doelpunt al in de eerste minuut, toen de Serviër Uros Durdevic de bal binnen werkte. Het bezoekende Extremadura nam na een half uur spelen de leiding via een treffer van Lolo Gonzalez in het duel met Málaga. Na rust deed Gustavo Blanco wel wat terug met de gelijkmaker in de 50ste minuut, maar José Antonio Pardo werkte een kwartier voor tijd de winnende treffer binnen voor Extremadura.

MalagaExtremedura

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s