Zevende uitgave van de Ruta de la Tapa Nerja

NERJA – Het aantal tapasbars en restaurants dat meedoet aan de jaarlijkse Ruta de la Tapa in Nerja, is dit jaar gestegen tot 24. De zevende uitgave van deze culinaire rondgang door Nerja staat van 22 april tot en met 19 mei op het programma. Bij de deelnemende etablissementen is dan een biertje met een tapa verkrijgbaar voor het bedrag van 1,80 euro.

Aangemeld als deelnemende zaken zijn dit jaar: Restaurante Iberico, La Salamandra, Parador de Nerja, Mesón Boni, Bar de tapas la Bignaga, La Joya Restaurante, El Picoteco del Molino, Aquarium, Meson del Asador, Restaurante Hermes, Café Bar La Rambla, La Plaza, Pescaderia el Artesano, Restaurante Sal y Pimienta, Spiral Restaurante, Restaurante Marsquería La Marina, Café Grease, Restaurante Mar Bella, Sentir Nerja, Café Bar Ole Ole, Café Cristo, Cafetaria Restaurante Hostal Marissal, Starr Tapas en Bakery Coffee La Estación.

Nerja Ruta de la Tapa2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s