Voorjaarsconcerten lokale muziekschool

NERJA – Leerlingen van de Escuela Municipal de Música y Danza (de lokale muziek- en dansschool) uit Nerja verzorgen op dinsdag 9 april en woensdag 10 april hun jaarlijkse voorjaarsuitvoeringen in het Centro Cultural Villa de Nerja,  aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van de kustplaats.

Op beide dagen beginnen de voorstellingen (woensdag verdeeld over twee groepen) om respectievelijk 19.00 en 20.00 uur. Dinsdag staat in het teken van de muziek, een dag later zijn de studenten aan de dansafdeling van de school aan beurt om hun talenten op het podium te tonen. De toegangsprijs is symbolisch en bedraagt slechts één euro persoon.

Nerja CCN Voorjaarsconcerten muziekschool

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s