Kwartfinales Champions League in Nerja te zien bij Bar El Fuego

NERJA – Voetbalfans kunnen deze week terecht bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas), voor het live bijwonen van de kwartfinales voor de Champions League.

De wedstrijden worden live uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Woensdagavond 10 april (aanvang 21.00 uur) speelt Ajax in Amsterdam de thuiswedstrijd tegen het Italiaanse Juventus, de return staat voor dinsdagavond 16 april op de rol. Ook de andere kwartfinales zijn live te volgen bij El Fuego: zo worden dinsdagavond 9 april de duels Liverpool-FC Porto en Tottenham Hotspur-Manchester City (beide wedstrijden beginnen om 21.00 uur) uitgezonden.

Naast de kraker tussen Ajax en Juventus is er woensdagavond de andere kwartfinale tussen de beide grootmachten Manchester United en FC Barcelona te volgen bij El Fuego.

Nerja Fuego 20161030 klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s