White Lamb en Midnight Mechanics bij Ierse Pub O’Learys in Torrox

TORROX – In de kustplaats Torrox, op circa tien kilometer van Nerja gelegen, treden dit weekeinde diverse artiesten en bands op bij O’Learys Irish Bar aan de Paseo Maritimo de Ferrara. Vrijdagavond 5 april is het podium voor de formatie White Lamb, een dag later is het beurt aan de band Midnight Mechanics.

Op zondagmiddag 7 april treedt vanaf 14.00 uur de Amerikaanse bluesmuzikant Richard Ray Farrell op, gevolgd door Vo Fletcher (vanaf 17.00 uur). De optredens van White Lamb en Midnight Mechanics beginnen op zowel vrijdag- als zaterdagavond om 21.00 uur.

Torrox OLearys Midnight Mechanics

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s