Eredivisievoetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit 29ste speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. Runner-up Ajax speelt zaterdagavond (18.30 uur) een uitwedstrijd in Tilburg tegen Willem II, koploper PSV gaat een dag later op bezoek in Arnhem voor een duel met Vitesse (aanvang 16.45 uur).

Daarnaast zijn er bij El Fuego gedurende het weekeinde allerlei topwedstrijden uit de Spaanse en Britse competities te zien. Zo is er op zaterdagavond de Andalusische kraker in de Segunda Division tussen Granada en Málaga, de respectievelijke nummers twee en vier in de huidige stand en beiden nog volop in de race voor terugkeer naar het hoogste voetbalplatform van Spanje, de Primera División.

Granada Stadion2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s