Midweeks eredivisievoetbal te zien bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – De voetbalwedstrijden uit 28ste en midweekse speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn deze week in Nerja grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen..

Dinsdagavond 2 april speelt runner-up AZ in Arnhem een uitwedstrijd tegen subtopper Vitesse (18.30 uur). Titelkandidaat Ajax gaat woensdag op bezoek bij staartclub FC Emmen (20.45 uur), terwijl koploper PSV op donderdag 4 april in eigen huis PEC Zwolle ontvangt (18.30 uur).

Nerja Fuego 20161030 klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s