Bijna 16 miljoen vliegtickets vanaf Málaga deze zomer

MALAGA – De vijftig luchtvaartmaatschappijen die gezamenlijk op 133 bestemmingen (via 235 routes) vliegen vanaf Málaga, bieden dit zomerseizoen (31 maart-26 oktober) bijna 16 miljoen (15.993.212) vliegtickets aan vanaf het vliegveld van Málaga. Dit betekent een stijging van 7,1 procent ten opzichte van vorig jaar, terwijl ook het aantal vluchten is toegenomen (met 5,8 procent). Dit meldt het vliegveld El Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol in een persbericht.

In totaal staan er gedurende de zomerperiode 92.486 vluchten vanaf het vliegveld bij Málaga geprogrammeerd deze zomer. Groot-Brittannië blijft de belangrijkste bestemming vanaf Málaga, met ruim 27.000 vluchten en circa vijf miljoen passagiers. Gatwick Airport voert de lijst van de bestemmingen vanaf Málaga aan met meer dan 5.300 geplande vluchten, gevolgd door Barcelona, Dublin, Amsterdam en Manchester.

MalagaLogo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s