Voetbalkraker tussen Ajax en PSV te zien bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – De voetbalwedstrijden uit 27ste speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. Dé wedstrijd uit deze speelronde is die tussen koploper PSV (67 punten) en naaste achtervolger Ajax (62 punten), welke op zondagmiddag 31 maart (aftrap 16.45 uur) in Amsterdam wordt afgewerkt. De nummer drie in de stand, Feyenoord, speelt eerder die dag (14.30 uur) in Utrecht een uitwedstrijd tegen FC Utrecht.

Daarnaast zijn er bij El Fuego gedurende het weekeinde allerlei topwedstrijden uit de Spaanse en Britse competities te zien.

Nerja Fuego 20161030 klein

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s