Brasil Project in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural van Nerja staat zaterdagavond 30 maart een optreden van het Brasil Project geprogrammeerd. De band laat daarbij alle bekende en minder bekende soorten van Braziliaanse muziek de revue passeren.

Het optreden begint om 21.00 uur en duurt circa anderhalf uur, toegangsbewijzen kosten tien euro per stuk en zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het theater aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja. Ook zijn deze te reserveren via internet: https://entradas.mientrada.net . Brasil Project bestaat uit de zangeres Daphne Pelet, gitarist Nicky Vargas, Manuel Olmo (saxofoon en fluit) en drummer Ramón Barranquero.

Nerja CCN Brasil Project

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s