Filmklassieker Sunset Boulevard te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 27 maart in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de Amerikaanse filmklassieker ‘Sunset Boulevard’ van regisseur Billy Wilder vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 1950 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film werd genomineerd voor elf Oscars en won er uiteindelijk drie. Hoofdrollen in de 110 minuten durende film, die is gebaseerd op het gelijknamige boek van de auteur Ernest Hemmingway, zijn er voor Gloria Swanson, William Holden en Erich von Stroheim. De voorstelling begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja Film Sunset Boulevard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s