Benauwde zege voor Málaga CF

TARAGONA – In de Spaanse Segunda División heeft voetbalclub Málaga CF dankzij een benauwde 0-1 overwinning in de uitwedstrijd tegen Gimnàstic uit Taragona de aansluiting met de top van de ranglijst weten te behouden. Daniel Pacheco tekende achttien minuten voor het laatste fluitsignaal voor de enige treffer in de wedstrijd en stelde daarmee de drie punten voor Málaga veilig.

De thuisclub, die onderaan de ranglijst bungelt, deed weinig onder voor de afgelopen seizoen uit de Primera División gedegradeerde bezoekers. Mede dankzij deze winst staat Málaga nu op de vierde plaats met 54 punten, zes minder dan lijstaanvoerder Osasuna en vier minder dan streekgenoot Granada CF. Albacete (56 punten) staat momenteel op de derde plaats.

Malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s