Viering Día del Residente uitgesteld wegens voorspelde regenval

NERJA – De jaarlijks viering van de Día del Residente in Nerja is met een week uitgesteld, naar zondag 31 maart. Dit maakte de gemeente Nerja vanmiddag bekend, nadat weersvoorspellingen waarschuwden voor regenval in Nerja voor zondagmiddag 24 maart na het middaguur.

De twintigste editie van dit evenement staat nu voor 31 maart op rol. Daarbij kunnen de buitenlandse inwoners van de kustplaats zichzelf en hun activiteiten presenteren aan de lokale inwoners. Vorig jaar kwamen meer dan vijfduizend bezoekers af op dit evenement.

Onder de deelnemers bevindt zich van alles en nog wat: van een Duits shantikoor tot een Zweeds tijdschrift, Engelse dierenorganisaties,  bridgeclubs, golfclubs en verenigingen voor ouderen. Er zijn ruim veertig inschrijvingen van standhouders binnen gekomen bij de gemeente.

Het evenement duurt van 12.00 tot circa 17.00 uur en wordt geopend met een concert door de Banda Municipal de Música de Nerja. Daarna zal er de hele dag live-music te horen zijn vanaf een groot podium, verzorgd door diverse bands en artiesten uit allerlei landen. Zo staat er om 12.45 uur een optreden gepland met de flamencodansgroep van de Flamenco Dansschool Dani Romero en neemt om 13.10 uur de Britse zanger/gitarist Paul Lockey het shantikoor het podium over.

De dansgroep Escuela de Baile Flamenco Elena volgt om 13.30 uur, het Duo Masque is om 14.10 uur aan de beurt, gevolgd het Costa Choir om 14.30 uur. Daarna volgt nog een reeks aan artiesten en bands.

Nerja Dia del Residente 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s