Nederland-Duitsland te zien bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – De tweede wedstrijd van Oranje uit de kwalificatiereeks voor het Europees kampioenschap voetbal 2020 is zondagavond 24 maart in Nerja live te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas voor de entree naar Playa Burriana.

Nederland speelt dan het beladen thuisduel tegen Duitsland in de Johan Cruijff ArenA van Amsterdam (aanvang 20.45 uur). Oranje klopte eerder deze week Wit-Rusland overtuigend met 4-0, Duitsland kwam in deze voorronde nog niet in actie maar speelde afgelopen woensdag moeizaam met 1-1 gelijk tegen Servië in een oefenduel.

Fuego wk 2014 cjili

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s