Film ‘Christopher Robin’ te zien in CCN

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 20 maart in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Christopher Robin’ van regisseur Marc Forster  vertoond. De Amerikaanse productie uit 2018 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De Walt Disney-film is geïnspireerd op personages uit het boek Winnie de Poeh (1926) van de auteurs A.A. Milne en Ernest Shepard en combineert actiebeelden met animaties. Ewan McGregor speelt de rol van hoofdpersoon Christopher Robin. De vertoning begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Christopher Robin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s