Drie ton voor renovatie voetbalstadion

NERJA – De gemeente Nerja trekt drie ton uit voor de renovatie van het oude voetbalstadion Campo Municipal de Fútbol, achter de eerste hulp-post langs de N-340. De gemeenteraad keurde deze week een voorstel goed om een bedrag van 299.404 euro te reserveren voor de benodigde werkzaamheden.

Die bestaan voornamelijk uit het aanleggen van een compleet nieuw kunstgrasveld, terwijl ook delen van de accommodatie onder handen worden genomen. Eerder dit jaar werd ook al het atletiekstadion (inclusief het daarin gesitueerde voetbalveld) langs de N-340 gerenoveerd.

Nerja voetbalstadion oud

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s